Odnošenje kabastog smeća / Čišćenje podruma

Odnošenje kabastog smeća / Čišćenje podruma

Tokom godina se u podrumu skupi kabasto smeće i niko ne zna od koga je.

Podrumi puni smeća su moguća legla štetočina.

Mi ćemo rado sa našim radnicima i vozilima da sve izbacimo i da detaljno očistimo podrum.

Kabasto i ostalo smeće ćemo odvesti na gradsku deponiju, a Vi ćete imati podrum koji će napokon početi služiti svojoj svrsi.

Želite da vam pomognemo oko pravljenja odeljaka u koje možete odlagati stvari?

  1. Postavimo obaveštenje o odnošenju kabastog smeća
  2. Parkiramo naš kamion u blizini zgrade
  3. Iznesemo sve iz podruma
  4. Detaljno čišćenje podruma
  5. Po potrebi dezinfekcija podrumskih prostorija
  6. Po potrebi popravka ulaznih vrata u podrum
  7. Po potrebi pravljenje odeljaka za stanare

Konkatirajte nas i zatražite ponudu za Vaš podrum.

P.S. Obično nakon našeg obaveštenja o odnošenju kabastog i ostalog smeća pojavi se još mnogo više otpada.

Potrebna Vam je usluga

Odnošenje kabastog smeća / Čišćenje podruma?

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Čišćenje zgrada

Shine pruža profesionalne usluge nege zgrada. To podrazumeva redovno čišćenje zgrada i garaža, negu zelenih površina, zimsku službu, uklanjanje manjih kvarova, čišćenje prostora posle građevinskih radova, održavanje liftova itd. Nega zgrada je stvar poverenja – treba da znate ko Vam ulazi u zgradu.

Vanredna čišćenja

Ukoliko su se u Vašem objektu izveli manji ili veći građevinski radovi, radovi na fasadi ili radovi na ulici, onda je potrebno vanredno čišćenje da bi se uklonila sva nečistoća, koje se ne može ukloniti redovnim održavanjem.

Poslovni prostor

U čistom i urednom okruženju ljudi su mnogo zadovoljniji i rade efikasnije. Mi vodimo računa o održavanju higijene Vaših kancelarija, skladišta, ordinacija, poslovnog prostora, škola, sportskih centara i drugih objekata. Garantujemo da će Vam poslovne prostorije uvek biti čiste i uredne.

© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem