Čišćenje garaža

Čišćenje garaža

Tokom čitave godine unosi se prljavština u garažu, samim tim i u Vaš stan, počev od ostataka lišća, blata i svega onoga što se na točkovima nalazi.

Preporučljivo je da se dva puta godišnje garaža detaljno očisti. Dopustite nama da preuzmemo tu obavezu, jer mi volimo svoj posao.

Usluga čišćenje garaža se sastoji iz sledećih koraka:

  1. Okačimo obaveštenje o datumu i periodu čišćenja garaže
  2. Ometemo garažu
  3. Patos operemo mašinski sa odgovarajućim hemijskim sredstvima
  4. Usisamo svu tečnost sa patosa
  5. Po želji patos premažemo zaštitinim sredstvom
  6. Uklonimo paučinu sa zidova
  7. Prebrišemo sve prekidače i lampe
  8. Prebrišemo vatrogasne aparate i ostalo
  9. Detaljno operemo ulazna vrata

Oprali smo više stotina garaža i imamo ogromno iskustvo u ovom poslu. U zavisnosti od veličine garaže određujemo broj izvršilaca potrebnih za taj rad.

Konkatirajte nas i zatražite ponudu za Vašu garažu.

Potrebna Vam je usluga

Čišćenje garaža?

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Zimska služba

Pouzdano čistimo od snega puteve, prilaze i staze u okviru Vašeg objekta, posipamo so i rizlu svakih četiri do sedam sati od formiranja prvog sloja, a u slučaju dugotrajnih padavina do tri puta dnevno. Pored toga, jednom dnevno kontrolišemo da li se sneg otapa, otklanjamo led i postavljamo znake upozorenja na trotoaru...

Čišćenje garaža

Tokom čitave godine unosi se prljavština u garažu, samim tim i u Vaš stan, počev od ostataka lišća, blata i svega onoga što se na točkovima nalazi. Preporučljivo je da se dva puta godišnje garaža detaljno očisti. Dopustite nama da preuzmemo tu obavezu, jer mi volimo svoj posao. Usluga čišćenje garaža se...

Vanredna čišćenja

Nakon manjih ili većih građevinskih radova u objektu ili u nekom stanu, nakon radova na fasadi ili nakon radova na ulici pored Vašeg objekta je potrebno vanredno čišćenje koje će ukloniti sve nečistoće iz objekta koje se ne može ukloniti redovnim održavanjem.

© 1996-2024 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem