Čišćenje poslovnog prostora

Čišćenje poslovnog prostora

U čistom i urednom okruženju ljudi su mnogo zadovoljniji i rade efikasnije. Mi vodimo računa o održavanju higijene Vaših kancelarija, skladišta, prodajnih prostora, škola, sportskih centara i drugih objekata. Garantujemo da će Vaše poslovne prostorije uvek biti čiste i uređene. Prepustite nama brigu o nabavci materijala za čišćenje, kao i o servisiranju opreme i mašina za održavanje higijene.

Odlučite se za našu uslugu i ne morate više da brinete da li je Vaš radnik došao na posao, ne trebate brinuti o godišnjem odmoru niti o materijalu, sve mi to preuzimamo na sebe.

Trenutno svakodnevno održavamo preko 25.000 m2 poslovnog prostora.

Imate potrebu za nekom sitnom popravkom? I to možemo da rešimo za Vas.

Uz Shine doo uvek ćete imati čist poslovni prostor i – čist račun!

Potrebna Vam je usluga

Čišćenje poslovnog prostora?

Interesujem se za sledeće usluge: *
Antispam


Vanredna čišćenja

Ukoliko su se u Vašem objektu izveli manji ili veći građevinski radovi, radovi na fasadi ili radovi na ulici, onda je potrebno vanredno čišćenje da bi se uklonila sva nečistoća, koje se ne može ukloniti redovnim održavanjem.

Moj majstor

Usluga Moj majstor je namenjenja upravnicima zgrada kada imaju potrebu za sitnom popravkom u zgradama. Stambena zajednica ili upravnik nas može angažovati za sitne popravke u Vašoj zgradi kao što su: zamena stepenišnih automata, osigurača kao i prekidača i utičnica, zamena sijaličnih grla...

Nega zelenih površina

Naši radnici se profesionalno i sa mnogo elana brinu o negi zelenih površina oko Vašeg objekta: kose travu, uništavaju korov i skupljaju opalo lišće. S nama će Vaše zelene površine biti uređene i negovane cele godine.

© 1996-2020 Shine S doo, Bore Markovića 9, 11030 Beograd, Srbija | Design by draganmarkovic.net

Web sajt www.shine.rs je u vlasništvu i njime upravlja Shine S doo. Dokumenti, fotografije podaci i informacije objavljeni na web sajtu www.shine.rs ne smeju se prosleđivati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Shine S doo ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Shine S doo ili bilo kom trećem licu. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe posetioca web sajta uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih lica.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte ovde.
Razumem