Čišćenje zgrada kontakt

Dobrodošli u svet firme "Shine"!

Svet u kome stvari ne ostaju kakve su trenutno, jer mi ne prestajemo da razmišljamo kako možemo našim klijentima da ponudimo još bolji servis ili koje detalje usluga možemo da poboljšamo.

Zbog čega to radimo? Jednostavno, Vaš objekat posmatramo kao da je naš. Uvek smo tako radili i to je srž našeg uspeha.

Za svaku vrstu podnog materijala (pločice, kamen, tepih, pvc, linoleum, itd.) postoji optimalna metoda čišćenja i održavanja. Nakon detaljnog i profesionalnog Shine čišćenja, Vaš pod i objekat vratiće svoj prvobitni sjaj.

Shine S d.o.o. je predstavništvo austrijske firme "Shine Hausbetreuungs GmbH" koja na austrijskom tržištu posluje od 1996. godine. U Austriji redovno održavamo higijenu u preko 490 objekata. Za samo dve godine poslovanja u Srbiji dobili smo poverenje da održavamo preko 180 objekata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada.

Vlasnik firme poseduje austrijsku licencu "Meisterbrief für Gebäudereinigung" za profesionalno čišćenje objekata i održavanje objekata koja se dobija nakon obaveznog školovanja i polaganja majstorskog ispita. Po zakonu o delatnosti, u Austriji firma može pružati ovu vrstu usluga samo ako vlasnik ili direktor ima položen majstorski ispit takozvani "Meisterbrief für Gebäudereinigung".

Ko se za naše usluge odluči, odlučio se za kvalitet i dugogodišnje profesionalno iskustvo jedne porodične firme, koju su osnovali Svetozar i Siniša Anđić. Svetozar Anđić rukovodi firmom u Austriji, a Siniša Anđić u Srbiji.

"Našim klijentima ponudimo najbolji odnos cene i učinka na tržištu"

Kvalitet ima svoju cenu, zato "Shine" nije najjeftinija na tržištu, ali mi imamo sigurno najbolji "odnos cene i učinka".

Neprekidan rast poslovnih i stambenih objekata koje Shine održava ukazuje da smo na pravom putu.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

© 2011 Shine S d.o.o., Bore Markovića 9, Beograd, Srbija • Design by draganmarkovic.net