• Kontakt telefon
  • Idelna nega zgrade Google Plus
  • Pogledajte kako čistimo

Agencija za čišćenje i održavanje higijene

Shine S u Beogradu posluje već tri godine, a predstavništvo je austrijske firme Shine Hausbetreuungs GmbH, koja na tamošnjem tržištu posluje od 1996. godine.

firma za čišćenje

Vlasnik firme poseduje austrijsku licencu za profesionalno održavanje i čišćenje objekata , koja se dobija nakon završene škole i polaganja odgovarajućeg majstorskog ispita.

U Austriji redovno održavamo higijenu preko 490 objekata. Za samo četiri godine poslovanja u Srbiji zadobili smo poverenje mnogih klijenata, tako da održavamo više od 1500 objekata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada.

U čemu je tajna našeg poslovanja?

Jednostavno, Vaš objekat posmatramo kao da je naš!

Uvek smo tako radili, što je i suština našeg uspeha. Neprekidan rast broja objekata koje naš stručni tim održava pokazuje nam da smo na pravom putu.

Ko se odluči za naše usluge – odlučio se za kvalitet i dugogodišnje iskustvo jedne porodične firme, koju su osnovali Svetozar i Siniša Anđić. Svetozar Anđić rukovodi firmom u Austriji, a Siniša Anđić njenim predstavništvom u Srbiji.

Znanje i iskustvo stekli smo u više od 17 godina postojanja, što dokazuje jedan motivisan i obučen tim čiji je glavni cilj – ponuditi klijentima najbolji odnos cene i učinka na tržištu.

Kvalitet ima svoju cenu, zato Shine nije najjeftinija firma na tržištu. Ali sigurno imamo najbolji odnos cene i učinka.

Hvala Vam na ukazanom poverenju!